Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Κάνουμε live, ελάτε.


Το “θεατρο δρομου” την πεμπτη 24/5 θα κανει την πρεμιερα του ως μουσικη κολλεκτιβα στο bar2.η εισοδος θα είναι ελευθερη όπως και η διακηνιση ιδεων καθως και το καψιμο των εγκεφαλικων σας κυταρρων από τους αμετρητους στιχους που θα ειπωθουν και των βρωμικων beat που θα παιζουν ως υποκρουση.αν προτιματε να καητε με ξυδια βεβαια θα πρεπει να πληρωσετε τα ποτα σας.μπομπες δεν σερβιρονται προτιμουμε να τις σερβιρουμε εμεις σε οσους περιμενουν ‘’hiphop μια από τα ιδια’’.στις 9 η ωρα θα αρχισει το νταβαντουρη και επειδη να κανουμε επανασταση χλωμο το βλεπω, θα το σχολασουμε γυρω στις 12 παρα ώστε να προλαβουμε τις τελευταιες συγκοινωνιες για να επιστρεψουμε στα σπιτακια μας και να μπορουμε να ξυπνησουμε νωρις για να συνεχισουμε τον αστικο μας βιο.θα μπορουσαμε να κλεισουμε με το σλογκαν “to party δεν σταματα” αλλα αφενως θα επρεπε να πληρωσουμε πνευματικα δικαιωματα μιας και δεν είναι δικο μας και δεν περισευει σαλιο, από την άλλη μονο για παρτυ δεν προκειται,πιο πολύ με τελετη ευελπιστουμε να μοιαζει, θελουμε να καψουμε όλα τα κλισε και να τις παγιωμενες αντιληψεις και να χορεψουμε στις σταχτες τους,η επανασταση θα αργησει αλλα η μουσικη που θα κινητοποιει την σκεψη αρχισε ελα με δικια σου ευθυνη.

http://theatrodromou.blogspot.com/


4 σχόλια:

  1. Το Βδέλυγμα γιατί το γράψατε με ροζ γράμματα; Είναι υπονοούμενο;
    Θα παίξετε D'n'B;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί υπονοουμενο. Ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα.

    Θα παιξουμε Moombahton και Splittercore.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαλ’ τα γυαλιά σου ,κούκλα
      κι έλα να ξαπλώσουμε.

      Παρεμπιπτόντως, όταν βλέπω τσόντες μου βγαίνει η ίδια μαλακία που μου βγαίνει όταν πατάω να δω το blog σου(κατανοώ κι επιθυμώ να συνεχίσω, είμαι έμπειρη πόρνη άνω των 18 ετών κλπ). Δεν είναι καθόλου τυχαίο, you sex machine.

      Διαγραφή
    2. Θα 'θελα να σημειώσω ότι -είμαι τόσο χαζή που το ξέχασα, συνέχεια φαλλούς σκέφτομαι- δεν βλέπω τσόντες πια. Θέλω να μπω στη Χρυσή Αυγή, οπότε ασχολούμαι αποκλειστικά με το bodybuilding. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Ok;

      Διαγραφή

Ό,τι δε με σκοτώνει με νευριάζει περισσότερο.