Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Βδέλυγμα - Κρέμα (κυκλοφόρησε + αντίτυπα + λάιβ)

Βγήκε επιτέλους ο καινούριος μου δίσκος. 6 κομμάτια. 22 λεπτά. Βιντεοκλιπ από τον Άνταρ και ένα βίντεο με κολάζ και τέτοια από τον Maximo Halbert. Τα υπόλοιπα είναι δικά μου lyric videos, τσεκάρετε.



 Αν σας αρέσει ο δίσκος μου μην μου πείτε μπράβο αλλά αγοράστε τον, γιατί η μουσική έχει κόστος. Artwork στο άλμπουμ από τον Θοδωρή Φράγκο, 5 ευρώ. Παραγγελίες στο tony2292@gmail.com. 100 υπερσυλλεκτικά αντίτυπα. 




Και μην ξεχνάτε, παρουσίαση δίσκου στις 6 Μαίου στο Six Dogs. Μαζί με Emes, Α. Εχθρό, Renegade Instruments, Sonder, και σπέσιαλ εμφάνιση του Nasty Rebel. ΤΟ ΛΑΙΒ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 12/5 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΜ. Θα παίξω το Κρέμα με τον Δημήτρη Πάσχο (Indico) στο μπάσο, και τον Renegade Instruments στα decks. Είσοδος 5ε. Θα ανοίξουν οι πόρτες στις 8 και το λάιβ θα τελειώσει κατά τις 12.

https://www.facebook.com/events/859268694218379/


Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Βδέλυγμα - Κρέμα (δελτίο τύπου και poster)

Γεια σας και πάλι. Είμαι το Βδέλυγμα, ένας κοντροβέρσιαλ ράπερ και μπιτμέικερ, για όποιον δεν το έχει προσέξει. Γράφω αυτό το κάτι σαν δελτίο τύπου για να σας ενημερώσω για την επόμενη κυκλοφορία μου. Κρέμα, έτσι το λένε. EP. 6 κομμάτια και κάτι. Συμμετέχουν πολλοί φίλοι και τα σχετικά, δεν θέλω να γράψω τίποτα συγκεκριμένο για το περιεχόμενο γιατί ποιος διαβάζει τα πομπώδη δελτία για το πόσο τέλειες λένε ότι είναι οι επερχόμενες δουλειές των ράπερς, anyways. Τέσπα ας μείνουμε στο ότι προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα chemical imbalances του εγκεφάλου μου. Με κάποια δομή και ειρμό όμως, όχι ακατάσχετα παραληρήματα. Παρ' όλαυτά συνιστώ προσοχή γιατί οποιοδήποτε απρόβλεπτο glitch μπορεί να συμβεί, να καταβάλει τον χώρο και τον χρόνο και να προκαλέσει σύγχυση. Ποιος θα είχε την όρεξη να σερβιριστεί με -έστω και λίγο ακόμα- άγχος, στις εποχές που ζούμε;



Τα βασικά, λοιπόν. Όλα τα beats είναι δικά μου, εκτός του 05 που το επιμελήθηκε ο Renegade Instruments. Ο ίδιος έκανε Scratch στα 03 και 04. Και Master. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν μάλλον. Βασικά θα τα κατάφερνα αλλά τον ευχαριστώ γιατί βοήθησε πάρα πολύ και είμαι λίγο πιο ασταθής απ’ ότι συνήθως τελευταία, οπότε βρέθηκε μπροστά μου την κατάλληλη στιγμή. Μίξη από Dtaeys, τελειώνουμε τη Δευτέρα ελπίζω. Επίσης, εντάξει, δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει και ο Sonder σε 2 κομμάτια. Το artwork είναι δουλειά του Θοδωρή Φράγκου. Το σιντί θα τυπωθεί και θα κοστίζει 5 ευρώ. Λογικά στην παρουσίαση δίσκου (6 Μαΐου, Αθήνα, Six Dogs) θα το πιάσετε πρώτη φορά στα χέρια σας. Για παραγγελίες κλπ θα ανακοινώσω όταν βγει εν τέλει ο δίσκος. Δεν λέω πότε για να μην πέσω έξω, αλλά πριν τελειώσει ο μήνας.

Όταν με το καλό είναι έτοιμα όλα θα ανέβει με lyric videos και μάλλον ένα βίντεο κλιπ, όλο δικό σας στο κτήμα της google αυτοκρατορίας που λέγεται youtube. Περισσότερες πληροφορίες για τα βίντεο σύντομα. Προς το παρόν κλείνω με την τρακλιστ:

01 κρέμα
02 μπάτλ άνθεμ
03 τούβλα
04 προπόνηση feat. Sonder
05 γάμα μου την καρδιά feat. Sonder
06 γκέι 04


Event για την παρουσίαση δίσκου:
Βδέλυγμα “Κρέμα” EP Live :: Renegade Instruments :: EMES :: Αόρατος Εχθρός :: Sonder


Παραγγελίες: tony2292@gmail.com